FOTOCRIS

  • ro

Producatori

Termeni si conditii

 

Utilizarea in orice fel, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.fotocris.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in paragrafele urmatoare.

S.C. Fotocris S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.fotocris.ro fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

In cazul in care facem referiri la alte site-uri, S.C. Fotocris S.R.L.  nu garanteaza si nu confirma  sub nici o forma informatiile postate pe acestea. Ramane la aprecierea utilizatorului daca viziteaza sau nu aceste site-uri sau daca ia sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Comunicarea cu utilizatorii.

Prin accesarea, inregistrarea, comandarea de produse de pe site-ul www.fotocris.ro, utilizatorul accepta sa primeasca notificari de la S.C. Fotocris S.R.L.

Modalitatea de comunicare / notificare poate fi electronica (e-mail, mesaje postate pe site-ul www.fotocris.ro si vizibile din contul utilizatorului),  telefonica, prin fax sau SMS  fara a se limita insa la acestea.

S.C. Fotocris S.R.L. va considera ca prin vizitarea site-ului www.fotocris.ro utilizatorul a acceptat primirea notificarilor de orice fel si prin orice modalitati de la aceasta.

Newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.fotocris.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu pot fi considerate nesolicitate si va puteti dezabona oricand. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

Protectia datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.

Va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, in baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

 

 

Recomandari

Prin inregistrarea ca membru veti avea un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta numelui de utilizator si a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice suspiciune de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Comentariile postate pe site.

Persoanele care acceseaza site-ul www.fotocris.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi. S.C. Fotocris S.R.L.  are dreptul de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. S.C. Fotocris S.R.L. nu are si obligatia de a sterge astfel de mesaje.

 S.C. Fotocris S.R.L.  nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

 

 

 


AcasăAcasă

Cos  

(gol)