FOTOCRIS

  • ro

Producatori

Note juridice

 

Date companie

 

SC FOTOCRIS SRL

J16/2087/2004

RO16940313

 

Drepturi de autor

Elemente din continutul site-ului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea S.C. Fotocris S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al S.C. Fotocris S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

 

Declinarea responsabilitatii.

S.C. Fotocris S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.fotocris.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma S.C. Fotocris S.R.L.  sunt folosite in conditii care nu corespund cu dimensiunile si specificatiile produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, S.C. Fotocris S.R.L.   nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.fotocris.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. Datrita diversitatii profilelor de culoare ale monitoarelor, culoarea produsului poate sa difere de culoarea vazuta de cumparator pe site-ul www.fotocris.ro. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, S.C. Fotocris S.R.L.  are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. S.C. Fotocris S.R.L.  nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

 

Dreptul de returnare a produselor

 

Factura fiscala tine loc de contractul de vanzare-cumparare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Fotocris S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.

In anumite situatii livrarile pot fi facute de catre personalul S.C. Fotocris S.R.L.  Verificarea si proba la primirea produsului sunt necesare in prezenta unui reprezentant al acesteia. Acest caz nu poate fi considerat comert la distanta si ca urmare clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. In cazul ridicarii produsului de la sediu se aplica aceeasi regula, clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. La ridicarea produsului este necesara verificarea acestuia. Clientul nu este obligat sa semneze primirea produsului pana la testarea corespunzatoare a acestuia.

 

Litigiile
Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului www.fotocris.ro si S.C. Fotocris S.R.L.  vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii lor in scris, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane.


AcasăAcasă

Cos  

(gol)